Boek

Navigatie

Bestel nu!

Bestel nu het boek ‘De Bank De Baas’.

‘Kleine lettertjes hebben vaak grote betekenis’

Hoe werken banken en hoe zitten hun producten in elkaar? Welke informatie is nodig om een bank te kunnen overtuigen van uw kredietaanvraag? Hoe leest u een bankofferte en hoe onderhoudt u een goede bankrelatie? Belangrijke vragen waar u als ondernemer een antwoord op moet hebben. Succesvol financieren helpt immers om succesvol te ondernemen.

Sinds de bankencrisis van 2008 is er veel veranderd. Vaak denken ondernemers dat het moeilijker is geworden om krediet te krijgen. In dit boek laten Fons Huijgens en Bart Niesten zien dat het niet moeilijker is geworden, maar dat het wel meer moeite kost. Ze introduceren een beproefde methode om snel en effectief de vereiste financiering te realiseren. Want wie goed beslagen ten ijs komt, bepaalt zelf hoe zijn krediet eruitziet: de bank de baas!

Een beproefde methode om als ondernemer de vereiste financiering te realiseren. Om op een professionele manier de dialoog met uw bank aan te gaan. Met als resultaat: meer krediet, betere voorwaarden, een snellere aanvraagprocedure en lagere kosten.

BNR Zaken doen met….. in gesprek met De Bank De Baas